Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистене на комън-рейл дюзи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чистене на комън-рейл дюзи

Колеги дайте съвет къде качествено могат да почистят мойте дюзи . Търсих из нета ,ама масово само за бензинови коли намирам стендове и одзиви .
    Бяха ме пратили при "Дунев Моторспорт" на четвърти километър ,ама и той се оказа ,че има стенд само за бензинови дюзи .
    156 sportvagon 1.9jtd

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
    Колеги дайте съвет къде качествено могат да почистят мойте дюзи . Търсих из нета ,ама масово само за бензинови коли намирам стендове и одзиви .
    Бяха ме пратили при "Дунев Моторспорт" на четвърти километър ,ама и той се оказа ,че има стенд само за бензинови дюзи .
    Ремонтен комплект, колега. Чистене ниенте
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Ремонтен комплект, колега. Чистене ниенте
      След като поседят на стенд няколко часа и не влезнат в параметрите, тогава ще има ремонтни комплекти (разпръсквачи) и т.н
      Last edited by speеdddddd; d.m.y г., 21:55.
      156 sportvagon 1.9jtd

Comment

ква е причината да трябва да се чистят?
        JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
          ква е причината да трябва да се чистят?
          Качествените горива в родната БГ .

Трети цилиндър ,връща прекалено мн. нафта и втори също е напът.
          Attached Files
          156 sportvagon 1.9jtd

Comment

сложи и добавка или на Голдън игъл или Протек, после да почерпиш че ти спестих с това да се занимаваш с дюзи
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

В двора на Технотест има сервиз на Бош. Там си имат стенд и всичко останало. Моите преди да им сменям разпръсквачи.... там ходиха и станаха супер.

Comment

Първоначално публикувано от chaveto Покажи съобщение
                В двора на Технотест има сервиз на Бош. Там си имат стенд и всичко останало. Моите преди да им сменям разпръсквачи.... там ходиха и станаха супер.
                Станали супер .... и сменил разпръсквачи
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  сложи и добавка или на Голдън игъл или Протек, после да почерпиш че ти спестих с това да се занимаваш с дюзи
                  Това с добавките е нож с две остриета! Аз сложих на Бардал и се разпаднаха всички възможни гумени уплътнения и О-пръстени, но ефект определено имаше. Ако парите не са проблем най-добре на стенд, там ще си покажат за какво са - чистене, разпръсквачи и т.н.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                  Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

аз бардал не съм споменал
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                      Качествените горива в родната БГ .

Трети цилиндър ,връща прекалено мн. нафта и втори също е напът.
                      Тестера със спринцовките е мнооо добре направен.....
                      sigpic
                      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                      147 JTDm 140-Малката манекенка
                      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Колега ,имаш ли няква снимка точно на шишето ,да не взема, да взема нещо друго ....

Както каза "melenikos" ,мен ме притеснява ,да не вземе да разяде някое и друго уплътнение .Зимата в най-големият студ се наложи да свалям ГНП-то точно поради разядени уллътнеия на помпата ,от нещо си ....
                        (Благодарности на колегата александров 70 за помоща.)
                        156 sportvagon 1.9jtd

Comment

тая отдясно Това са единствените добавки в света с TUV сертификат и се използват навсякъде в оторизираните сервизи

наливаш добавката с 5-10 л нафта и отиваш някъде да даваш газ докато я изгориш и после ако искаш пак си замервай

Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 17:17.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

колегата ще ме извини ама я остави ти тея добавки и нз си ко, във варна има такъв стенд чистят дюзите с ултразвук по 20лв на дюза, за мен това с добавките ддз малко ме плаши, ако беше така никои нямаше да си ревизира дюзи и да ги стендова
                            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
                              колегата ще ме извини ама я остави ти тея добавки и нз си ко, във варна има такъв стенд чистят дюзите с ултразвук по 20лв на дюза, за мен това с добавките ддз малко ме плаши, ако беше така никои нямаше да си ревизира дюзи и да ги стендова
                              къв стенд бе за дюзи 105, 136 коньови стига сте си давали парите на вятъра и да ви качват на черешата

Ето мойта за 5мин тест:

След Протекта само че тук ги пуснах за 1 мин, но разлика нямаше никъде вече и се вписваха много добре под 10мл

Същата работа ще ти свърши и Голдън Игъла
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X